Українець поцікавився, як можна убезпечити себе якщо дружина захоче подати на розлучення і на 1.4 частини його доходів.
Про це він напасав на сторінку безкоштовної юридичної допомоги у фейсбук.
Так, українець розповів, що має намір одружиться і надалі завести дитину. Але, він переживає, що його дружина захоче подати на розлучення і в підсумку претендувати на 1.4 частини його доходів. При цьому він зазначив, що його дохід значно перевищує дохід майбутньої дружини.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Всім вже відомо, що закони захищають жінку втягуючи чоловіків в кабалу аліментів і так далі...Є у нас в країні закони захищають саме чоловіків від такої ситуації? Може якісь домовленості завірені, контракти або ще що? Зазначу що про розподіл майна мова не йде, мова йде саме про примхи раптом розлучитися і мати з нього 1.4 доходу", — написав українець.

У коментарях під постом відразу ж почали давати поради українцю. Деякі відзначили, що найкращий вихід у цій ситуації - шлюбний контракт.

" Складається шлюбний контракт і завіряється нормально, в контракті всі варіанти обумовлюються!!!", "Сімейний кодекс передбачає відповідний шлюбний договір, де прописуються хто що має і хто на що розраховувати після розірвання шлюбу!", "Просто укладіть шлюбний договір", — порадили чоловікові.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Також деякі відзначили, що якщо після розірвання шлюбу дитина буде жити з батьком, то за його майно йому не доведеться переживати.

"якщо після розірвання шлюбу дитина буде проживати з Вами, то ні про які 1/4 та інші моменти переживати не прийдеться", — відзначили в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше повідомляли, кому можуть відмовити в субсидії і як вона нараховується: у Мінсоцполітики відповіли на популярні запитання.

Як повідомляв Знай.uа, сезон заробітчан: скільки платять за збір ягід в Україні та Польщі.

Знай.uа писав, допомога на витрати і виплати по лікуванню: українці вимагають додаткові пільги для людей з обмеженими можливостями.