Вагітна Квіткова дійшла до ручки поруч з "Холостяком" Добриніним: "Продати нирку"

Нещодавно 22-річна дружина радіоведучого Даша Квіткова розповіла багатотисячній аудиторії в Instagram, скільки вони витратили на ремонт будинку в Києві. Виявилося, що за витрачену суму подружжя могло придбати дві квартири в центрі столиці.

"вчора ми з Микитою вирішили продати нирку, можливо не одну, після чергового чека за ремонтні роботи", - пише Квіткова.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram

Капуста - на 129%, буряк - на 98%: в Україні подорожчали овочі

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дані опублікувала Державна служба статистики. Так, з початку 2021 року найбільше зросли ціни на соняшникову олію, овочі та цукор. Вартість капусти зросла на 129,8%, буряка – на 98%, цибулі на 62,7%, моркви на 63,2%, соняшникової олії – на 48,7%. Також подорожчання не обійшло стороною алкоголь, де ціна пива зросла на 4,2%, горілки на 0,8%. На 7,4% подорожчали сигарети преміум-класу.

магазин, скріншот з відео
магазин, скріншот з відео

"Не знаєш де яма - йди пішки": українським водіям приготували іспити по "вбитих" дорогах

Йде спекотне літо, а на українських дорогах триває справжнє пекло. Українці втомилися терпіти те, що показують по телевізору і в мережі під виглядом "Великого будівництва". За словами водіїв, у багатьох регіонах країни дорожнє покриття знаходиться в жахливому стані. Саме тому з'явилася пропозиція ввести новий курс в автошколах, де студенти повинні ознайомитися, як їздити на жахливих дорогах.

ями на дорогах
ями на дорогах

Нове меню українських військових, репортаж з їдальні: сало зі спеціями, черешня і навіть борщ з пампушками

Стало відомо про те, як харчуються військові з Гочаровського. Чи Нормально годують Захисників України в державних їдальнях. Все після того, як почали з'являтися чутки про погану їжу для захисників країни. Виявилося, що все це була неправдива інформація, і під час ревізії на армійській кухні, харчування було визнано цілком хорошим.

Військова їдальня, фото: армія Інформ
Військова їдальня, фото: армія Інформ

Визначилися пари на 1/8 фіналу Євро-2020: з ким зіграє Україна, Чемпіони Світу та Європи

Відомо, що Україні не вдалося опинитися на другому місці, коли збірна програла команді Австрії з рахунком 0:1. Тим не менш, українці не вішали носа через цю поразку, адже правила передбачають можливість виходу чотирьох з шести команд з третіх місць. Так і вийшло, про що стало відомо в середу, 23 червня.

Тепер ми зіграємо проти наших рятівників, збірної Швеції, 29 червня 2021 року (о 22:00 за київським часом) на стадіоні в Глазго.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram