Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

"Холостяк" Заливако зловив кохану на крадіжці

Михайло Заливако показав свою кішку-красуню, яка спробувала зовсім тихо і без зайвих рухів тіла поцупити іграшку з тумби під телевізор. Однак згодом Бублик не змогла тихо зістрибнути, коли потягнула за собою металевий виріб, який з гучним звуком впав на підлогу.

зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

Українцям почали повертати затримані зарплати: скільки "трудяг" потрапили у категорію щасливчиків

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Менше ніж за тиждень органи державної виконавчої служби стягнули на користь 977 працівників 13,3 млн грн заборгованості з виплати заробітної плати. Органи державної виконавчої служби протягом 14-20 червня стягнули 3,3 млн грн заборгованості заробітної плати.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

"Холостячка" Мішина поманила чоловіків гарячою попою

Ксенія вирішила обернутися до фанатів спиною, показавши себе ззаду в купальнику, відпочиваючи на яхті. Ксенія заявила, що незабаром розповість українцям про щось серйозне. У неї є новина - "Холостячка" готується розповісти всім про важливі події в її житті, що стали реальністю, зокрема, завдяки тим, хто її любить.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс валют 26 червня стане приємним сюрпризом для гривні, долар обвалився

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 26-27 червня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 25 червня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,39 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора. Курс валют НБУ на 26 червня. Офіційні курси валют встановлені на такому рівні: 1 долар США – 27,3 гривень; 1 євро – 32,7 гривні.

Громадський транспорт, Народний ревізор / Телеграм
Громадський транспорт, Народний ревізор / Телеграм

Українці отримають е-квитки для громадського транспорту: уряд схвалив законопроєкт

Кабмін пропонує прирівняти до паперового електронний квиток на автомобільному та міському електричному транспорті. Незабаром українці зможуть користуватися е-квитками в громадському транспорті. Кабінет Міністрів запропонував прирівняти до паперового електронний квиток, а члени уряду схвалили відповідний законопроєкт. Про це повідомив у Telegram прем'єр Денис Шмигаль.