Відома українська блогерка, учасниця 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк", а також фітнес-тренер Даша Ставнича доволі активна користувачка соціальних мереж. Тільки в мережі Instagram за її життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Варто нагадати той факт, що Даша покинула шоу в 10 випуску. Зараз же красуня повернулася до свого звичного способу життя і частенько радує шанувальників яскравими кадрами. Наприклад, нещодавно Даша відповіла на дуже важливе питання з особистого життя.

Про це стало відомо завдяки короткому відео, яке з'явилося в мережі TikTok.

Питання звучало так: "Чи знайшли Ви другу половинку?".

На таке питання Даша відповіла коротко і швидко: "Це ще що. Я єдина з "Холостяка", яка ще не ходила на побачення".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відповідь Даші, скріншот: TikTok
Відповідь Даші, скріншот: TikTok

Важливо зазначити той факт, що шанувальники Даші буквально вирізали цю відповідь з її ж Stories і тепер обізнані, що серце красуні поки ще не зайнято.

Тепер сильна половина шанувальників Даші може розраховувати на прихильність долі і спробувати запросити дівчина на побачення. Звичайно, це потрібно встигнути зробити до того, як красуня піде ще на який-небудь проєкт або кастинг.

Раніше повідомляли, ексучасниця "Холостяка 11" Даша розповіла, як забула Заливако: "не треба старатися".

Як повідомляв Знай.uа, ексучасниця "Холостяка 11" Даша видала тактику завоювання Міші: "це утиск".

Знай.uа писав, Юлія "Зайка" зробила зізнання після повернення до" холостяка "Михайла Заливако: "Пів ночі плакала...".