Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч людей.

Зараз повним ходом йдуть зйомки 11 сезону розважального шоу"Хто зверху". Стало відомо, що в одному з епізодів нового сезону з'явитися і Катерина Кухар разом з чоловіком Олександром Стояновим.

А зараз артистка поділилася бекстейджем зі зйомок, який зняв Олександр Педан.

"Ну як я не міг показати таку класну команду. Девочкииии", - каже Педан і далі переводить камеру на дам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Боже мій, які гланди. Який гарний великий рот", - сказав Педан Лесі Нікітюк, яка потрапивши в кадр вирішила відкрити ширше рот демонструючи своє декольте.

Нагадаємо, раніше Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар довірила 6-річній доньці машину: "Вплітали любов". Катерина Кухар зізналася в зворушливих почуттях до свого чоловіка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Катерина Кухар з " Танців з зірками "застигла в обіймах бородатого маестро:" заглядаєш в душу..." Кухар тепло привітала свого знайомого, фотографа Ростика З Днем Народження і заявила, що у нього виходить вкласти всю душу в свою роботу

Також «Знай.иа " писав, що Катерина Кухар "попрощалася" з балетом заради кіно, українці в захваті: "Витончена, як статуетка". Кухар поділилася новим фото, а також роздумами на тему світу кіно і балету.