Останнім часом українці почали скаржитися, що їм помилково приходять повідомлення з кодами від ПриватБанку. Насправді, помилково вони приходять вкрай рідко.

Подібні повідомлення можуть приходити в определнного випадках.

1. Смс з кодом прийшло із запізненням

Таке буває через технічні неполадки Приватбанку або вашого мобільного оператора. Адже всі повідомлення, які готують до відправки знаходяться в черзі і в разі неполадок, їх відправка просто затримується, іноді і на кілька годин.

Якщо в повідомленні йдеться про ту фінансову операцію, яку ви виконували - хвилюватися не варто.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Якщо ж ні, то наступні два випадки, можуть стосуватися конкретно вас.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

2. Ви не входили в Приват24, але повідомлення все одно прийшло

Якщо ви за останню добу або довше не заходили в Приват24, а вам прийшов код, це поганий сигнал, адже сущевствует ймовірність, що шахраї знають ваш логін і пароль для входу в додаток потрібно увійти в Приват24 і змінити ваш пароль для входу.

Єдине що в даному випадку радує, так це те, що не знаючи код з полученнго повідомлення, ніхто не зможе увійти в ваш Особистий кабінет в Приват24.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Буває і таке, що вам приходить смс з кодом для підтвердження оплати покупок, або ж інших списань. В цьому випадку не допоможе навіть зміна логіна або пароля, тут потрібно негайно заблокувати карту.

Третій випадок, коли Вам приходять смс про списання коштів, оплату покупок та іншого. Це означає, що шахраї мають доступ до вашого аккаунту Приват24 і перехоплюють всі смс з кодами для входу. В такому випадку варто також заблокувати карту і поміняти всі дані для входу в додаток і змінити свій фінансовий номер.

Нагадаємо, раніше У клієнтів "Приватбанку" вночі зникли гроші з рахунків: "кілька тисяч мінус"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка в " ПриватБанку "потрапила на лімітні гойдалки - ні витратити, ні поповнити:" одне розчарування..."

Також «Знай.иа " писав, що Банкомат " ПриватБанку "видав українцю помилку замість 1100 гривень:" коли повернуть?"