Відомий український спортсмен, абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик не так часто радує відданих шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1 мільйона людей.

Відомо, що боксер і за сумісництвом кум Олександра Усика Василь Ломаченко провів бій з японцем Масайоші Накатані, де здобув перемогу над суперником, відправивши його в нокаут.

А зараз Олександр поділився загальним фото Василем. Так, спортсмени сидять на дивані, на Ломанченко лежить його чемпіонський пояс, а задоволений Усик вказує пальцем на свого друга.

"LOMUS",- пописав знімок Усик.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Спасибі, за красивий бій!", "Знищив Накатані💪 Залишилося декласувати Лопеса", "Красава 🔥", "Я знав що Вася Переможе👏", "Рівень 👊", "Це було сексуально🔥", "Чемпіони 🇺🇦🔥 було Відмінно", "Тепер твоя черга Олександр!", "Нормальний російський хлопець Вася!👏 ", "У тебе все вийде,і ти поб'єш Лопеса з такою вірою в себе🔥", "капець самурай виявився мужнім, а Вася красень, тільки про Лопеса йому треба забути, він від нього весь час тепер буде бігати", " Ломус красавелла!) я трохи ліжко не зламав ))) стрибав від радості", "мегачемпіон Василь, наш брат з України", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Усика перед боєм з Джошуа підловили з кучерявою красунею і пляшкою шампанського: дружині не показувати. Олександр Усик з'явився на спільному фото з однією симпатичною українською журналісткою.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ломаченко-Накатані: українець впевнено нокаутував японця після поразки Лопесу. Українець вийшов на ринг з японським бійцем Масайоші Накатані, який до цього бою мав 19 перемог і всього одну поразку.

Також «Знай.иа " писав, що Василь Ломаченко перед боєм з Масаеші Накатані влаштував заплив на тлі пальм: "Не наш лиман". Ломаченко показав, яким чином він плаває на тлі пальм.