Українці продовжують скаржитися на сервіс одного з найвідоміших державних банків "ПриватБанк". На цей раз клієнт поскаржився, що в банку йому відмовили відкрити карту для виплат.

Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Як пояснив чоловік, то йому знадобилося оформити нову карту для виплат. Простоявши в черзі до оператора 40 хвилин - отримав відмову. Мовляв, йому можуть відкрити тільки Універсальну карту.

При цьому пояснювати чому раніше можна було відкрити карту для виплат без проблем, а зараз ні -відмовилися.

"Користуюся послугами банку більше 10-ти років. Необхідно було оформити нову карту для виплат. Простоявши в черзі 40 хвилин підійшов до оператора.
На поличці стоїть безліч грамот.
Прошу оператора відкрити мені карту для виплат і отримую відмову. Каже що тільки універсальну мені відкриє. Питаю резонне питання - "Раніше ж можна було " і отримую відповідь, що часи змінюються. Це як розуміти? Десь є обмеження для клієнтів яку їм відкривати карту?",- написано у відгуку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зазначив клієнт, якби йому знадобилася кредитка, то її б він відкрив без проблем. А тепер він розчарований роботою Приватбанку і йому довелося відкривати потрібну йому карту у конкурентів.

"Якби мені була потрібна кредитка - я б прийшов і відкрив її. Мені ж потрібна була карта для виплат IT фрілансу з Payoneer.
Дуже розчарований. Довелося піти відкрити картку у конкурента Райфайзен", - написав чоловік.

Нагадаємо, раніше Технічна неполадка або шахраї? Що робити, якщо вам несподівано прийшов код від ПриватБанку

Як повідомляє портал «Знай.иа» У клієнтів "Приватбанку" вночі зникли гроші з рахунків: "кілька тисяч мінус"

Також «Знай.иа " писав, що Українка в " ПриватБанку "потрапила на лімітні гойдалки - ні витратити, ні поповнити:" одне розчарування..."