Рада ЄС дала можливість Україні вільно пересуватися в небі.

Підписання Угоди про спільний авіапростір стало радісною новиною для всього населення. Про це йдеться у публікації сторінки "Офіс Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції" у соцмережі Facebook.

Літак, фото ілюстративне: Facebook SkyUp Airlines
Літак, фото ілюстративне: Facebook SkyUp Airlines

"Угода, відома також як "Угода про вільне небо" - це довгоочікуваний документ, завдяки якому: Україна інтегрується в спільний з ЄС авіапростір; Авіаподорожі будуть відповідати європейським стандартам безпеки і якості; В Україні з'явиться більше авіаперевізників, тому вартість подорожей для пасажирів стане доступнішою; І ще багато переваг для пасажирів і перевізників!" - сказано в повідомленні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, які правила провезення багажу діють влітку 2021 року на рейсах з України. Не секрет, що для пасажирів актуальним питанням залишаються правила провезення багажу, які включені у вартість квитка.

Нагадаємо, що пасажирка з інвалідністю опинилася в пастці літака "МАУ", до землі тисячі метрів: "Люди, де милосердя?".

Як повідомляв Знай.uа, в Україні запустили авіарейс з Києва до Києва: пасажирам пропонують унікальну можливість.

Також портал Знай.uа писав, що відома блогерка показала розвалюється літак МАУ зсередини: "Не прикопаєшся". Лілія Багірова виклала відео з дефектами літака всередині.