Президент Володимир Зеленський, а також українські спортсмени, артисти і політики підтримали національну збірну перед вирішальним матчем зі Швецією, який відбудеться вже сьогодні в Глазго, в рамках Чемпіонату Європи з футболу 2020.

Відповідне відео з'явилося на сторінці офісу президента України в соцмережі Instagram.

"Вас на полі буде не 11, вас на полі буде 40 мільйонів! Вперед, Україно!" - йдеться в публікації.

Варто зазначити, що в ролику, присвяченому перемозі української збірної, взяли участь Ірина Білик, Василь Вірастюк, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Сергій Бабкін, Олександр Усик, Еліна Світоліна, Маша Єфросиніна та інші знаменитості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що прогнозують нашій збірній на Євро-2020.

Україна зіграє на полі проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020 у вівторок 29 червня, початок о 22:00 за київським часом. Глядачі прогнозують складну гру і невеликий відрив у рахунку. Букмекери та експерти роблять ставки на перемогу Швеції.

Нагадаємо, Олександр Пікалов з "Квартал 95" на залізному коні передбачив команді Шевченка перемогу: "Тільки вперед!" Гумористи закликали вірити і підтримувати наших хлопців у матчі зі Швецією.

Як повідомляв портал Знай.uа, друг Зеленського з "Квартал 95" Ласточкін перед грою зі Швецією побажав збірній України перемоги: "Дуже важливий день".

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов вселив віру в перемогу нашої збірної на Євро-2020: "Україно, вперед!"