Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто Деліться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості, якій приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, в соцмережі опублікували кумедне відео, на якому Тіна переводить слова з казахської на російську мову.

У ролику вона сидить з красивою укладкою і у вишуканому вбранні, її вимова і збентеження дуже розчулює.

Варто зазначити, що казахське слово "той", що вона вимовляє в кадрі, в перекладі на російську позначає "шлюбний обряд". До речі, підписники вже чекають на її весільну подію.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Нам потрібен Той з Тіною", "Хочу тепер на той, запрошую Тіну", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Дан Балан вже планує з Тіною Кароль дитину: "Чекає на лисеня". У мережі знайшли ніжний ролик з Тіною Кароль і Даном Баланом, який в черговий раз підтверджує їх службовий роман.

Нагадаємо, що секрети стрункості Тіни Кароль розкрили в мережі: від скакалки до справжнього екстриму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль публічно присоромила Сергія Притулу і Дантеса: "Вова при*ігів". Відео було знято під час участі співачки в шоу "Хто зверху?"на Новому каналі.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль пустила українців у ліжко, може отримати кожен: "Дарує відчуття".