Засідання парламенту в середу, 30 червня, почалося з оплесків збірній України, яка перемогла Швецію і пройшла в 1/4 фіналу Євро-2020. Нардепи подякували футболістам стоячи.

"Шановні колеги, готові реєструватися? Бачу, вчора був футбол... У залі зареєстрований 151 депутат України. Пленарне засідання оголошую відкритим. Я бачу, що вам вже зупиняй... По-перше, хотів усіх привітати з перемогою, подякувати нашим футболістам за вчорашній вечір. Я думаю, вони його зробили всім", - заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Як відомо, матч Україна-Швеція в рамках 1/8 фіналу Євро-2020 відбувся у вівторок, 29 червня. В основний час команди зіграли з рахунком 1:1, тому їм довелося грати овертайм – додаткові два тайми по 15 хвилин. До кінця додаткового часу рахунок став 2:1 на користь України.

Так, Україна вперше в історії спочатку вийшла в 1/8 фіналу, а потім у чвертьфінал Чемпіонату Європи. Тепер наша збірна зіграє з Англією в суботу, 3 липня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1 – найяскравіші моменти матчу.

Нагадаємо, Артем Бесєдін отримав серйозні травми і залишає Євро-2020: які прогнози дають лікарі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна-Англія: де і коли дивитися 1/4 фіналу Євро-2020.

Також портал Знай.uа писав, як футболісти і вболівальники святкували перемогу збірної України: крики на вулицях і танці голяка в роздягальні.