Анна Сторожук дала пораду своїй шанувальниці. Відповідний пост з'явився в сторіз в соціальній мережі Instagram.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість передплатників на її офіційній Instagram-сторінці збільшилася до 182 тисяч. Там вона публікує різні фотографії з особистого життя, а також ділиться своїми думками. Іноді вона дає поради.

Сьогодні, 30 Червня, Анна Богдан відповіла на пост підписниці. Жінка поскаржилася на те, що живе з чоловіком, який її не цінує і ображає.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

каже, що я невдячна, слова сказати не можна, відразу виганяє. Квартира його
, - запитала підписниця.

Анна Богдан відповіла шанувальниці закликом чітко дати зрозуміти своїй молодій людині, що вона розлучиться з ним, якщо він ще раз її вижене.

Скажіть, що якщо ще раз вижене-підете і не повернетеся. І якщо так повториться - стримайте своє слово. Може він цього і домагається?
, - каже учасниця шоу "Холостяк".

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.