Українська співачка Оля Полякова виховує двох дочок і частенько їздить разом з ними на відпочинок.

Днями, зоряна мама вкотре оприлюднила зворушливе фото із підписом:

Моя❤️

На своїй сторінці в Instagram "Королева ночі" поділилася милими фото чарівною Аліси.

Нагадаємо, Оля Полякова, крім того, що талановита співачка, ще й прекрасна господиня, турботлива мама і любляча дружина. Її шлюб з бізнесменом Вадимом Поляковим триває вже 15 років.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Багато років чоловік Олі Вадим Поляков був для неї справжньою опорою в творчості. Він підтримував співачку фінансово, однак близько десяти років тому його бізнес зіткнувся з чималими труднощами. На якийсь час і до нинішнього моменту Оля Полякова стала основною годувальницею в родині.

Разом з чоловіком Вадимом Оля виховує двох дочок - Марію та Алісу. Оля Полякова вдома буває рідко, а з дітьми багато часу проводить її чоловік.

Розповідає, що із дітьми частіше займається чоловік, він і мама-тато. У нього пізно з'явилися діти, він дуже свідомий з ними, хороший батько, хоче бачити, як вони ростуть.

Не дивлячись на те, як вона любить своїх доньок, вона зізнається, що поки не готова знову стати мамою. За словами Полякової, у неї пропало бажання заводити третю дитину, коли її дочки виросли і вона відчула свободу. Також вона зазначила, що двоє дітей – це теж непогано.

Також, радить усім жінкам народжувати поки є бажання, воно десь років до 5, поки ще молодша дитина.

Адже потім, коли вони вже виростають, жінка стає якоюсь більш вільною, і у неї це бажання зникає. У неї також пропало бажання, треба було народжувати третю дитину раніше.

Нагадаємо, Оля Полякова спробувала вивідати у Тіни Кароль все про стосунки з Баланом: "Ну, звичайно..."

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Господиня борделю": Маша Полякова взяла до рук зброю

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова спеціально задирає спідницю на концертах, щоб показати білизну: "Розглянули?"