Одна з найвідоміших учасниць 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Юлія "Зайка" вирішила розповісти шанувальникам про те, як же вона сходила на побачення.

Дівчина записала безліч stories на своїй сторінці в Instagram, де детально розповіла про кілька подій дня, які її здивували, або порадували.

Юлія говорить про те, що побачення пройшло чудово, однак, її злегка почали бентежити перепади настрою хлопця. "То добре, то вже не дуже добре. Мені не особливо зрозуміло якщо чесно поки" - йдеться в ролику.

Далі, в наступній stories дівчина показала, як прийшла з подругою Олександрою на пізню вечерю. Їли вони пасту і тунець.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Балувати себе потрібно. В обов'язковому порядку. Правда? Правда! Тим більше коли ноги такі стрункі і красиві "- каже подруга Юлі" зайчика " на ролику.

Також, на опублікований був ролик, як подружки відпочивають вже вдома. Вони там були не одні, а в компанії милої собачки, яка їх і розважала.

На цьому їх пригоди не закінчилися, і приблизно о пів першої ночі вони вирушили в найближчий супермаркет, щоб вибрати їжу на сніданок.

Вже перебуваючи на касі, Юля "Зайка" побачила газету з собою на обкладинці. Не так давно вона дала інтерв'ю, яке вже опублікували.

Там дівчина розповіла про закулісся шоу "Холостяк", а також свого життя зараз.

Нагадаємо, Юля "Зайка" дала поради дівчатам-де проводити побачення і чи йти на " Холостяк": "Кладовище"

Як повідомляв " Знай.ІА", " зрадник, що страждає від комплексів": улюблена "Холостяка" Заливако раптово розкрила проблеми Михайла

Знай.ІА писав, Юля "Зайка" зізналася, чи вільне її серце після фіналу " Холостяка": "Прийшов у формі"