Нова дівчина легіонера київського "Динамо" Беньяміна Вербича Альвіна Лаллі знову поділилася гарячим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 110 тисяч шанувальників.

Дівчина, яка дуже схожа на ляльку Барбі, позиціонує себе як модель, дизайнера і художницю. Відомо, що Альвіна часто бере участь у зйомках для чоловічого журналу Playboy і любить ділитися бекстейджем зі зйомок у своїх соцмережах.

Цього разу 26-річна красуня виставила свіжий кадр з чергової фотосесії. Так, на фото Альвіна здалася в мокрій білій сорочці, яка щільно облягає її оголені груди, даючи розгулятися фантазії шанувальників. Образ доповнило вологе біляве волосся красуні і макіяж з акцентом на очах.

"😎🤙❤️",- підписала знімок одними емоджі дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ти чудово виглядаєш😍 😍 😍 😍", "красива", " така красива"
"Це візуальне визначення слова "бомба". 😍😍", "🔥🔥🔥🔥🔥", "Надзвичайно виглядаєш! Ти коли по вулиці будеш йти, постарайся не наступати на непритомних мужиків.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", - писали вкоментаріях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Смикни за мотузочку: дівчина Вербича з "Динамо" показала апетитні форми в купальнику-павутинці. Красуні Альвіні Лаллі не вдалося приховати пружне тіло за купальником

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дівчина Вербича з "Динамо" подражнила чоловіків перед Євро-2020 відвертою сукнею. Альвіна Лаллі поділилася пікантним знімком сукні.

Також «Знай.иа " писав, що Нова дівчина лідера Динамо Вербича оголила сідниці перед містом: одяг ледь прикривав інтимні частини. Дівчина знову вирушила на пікантну фотосесію, поставши на кадрі з оголеними сідницями.