Українська акторка, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

А зараз красуня вирішила поділитися естетичним і одночасно сексуальним відео зі зйомок нової фотосесії.

Так, Ксенія за зйомку приміряла парочку образів і навіть встигла знятися топлес і оголити плоский животик.

"Backstage

@nastya.bunny
@boomdiboom
@dmytrenko.olha

To be continued…", - багатообіцяюче підписала відео Мішина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Красуня 🔥❤️"," це занадто шикарно🤤 🔥", " Ксюша, який впевнений погляд і внутрішній стрижень. Неймовірно красива❤️", "як же це красиво, коли у дівчини є СВОЯ зовнішність, свій характер, природність, відкритість, щирість і т. д.!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Шикарне відео, а ви чарівні! З яким же задоволенням я дивилася Вашу Холостячку, перший і, думаю, єдиний раз. Браво, Вам, Ксенія! У всьому, браво! 👏 ", "Ксюша ти прикрасна ❤️❤️❤️🔥🔥", "Ксюша, це шикарно! Яка ви розкішна🌹 🔥", "шикарна дівчина)))😍", "яка шикарна 😍 🔥 підніміть мою щелепу 🤤", "ніщо і ніхто не може бути красивіше❤️", - захоплювалися в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше "Холостячка" Ксенія Мішина схопилася з Наталкою Денисенко за попи і зізналася в лікуванні: "було добре"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостячка" Ксенія Мішина знову стала мамою, але діти не Еллерта: "маленька мрія"

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Мішина зізналася, як продовжує щастя з Еллертом: "обидва дуже залежний"