Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко не падає духом і продовжує розвивати свою сторінку в Instagram.

Нещодавно "Зайка" поділилася з багатотисячною аудиторією в Insta Stories відвертим роликом, на якому демонструє оголену частину тіла і хвалиться красивою засмагою з солярію.

Пыдписники колишньої учасниці шоу "Холостяк" знають, як вона любить експонувати своє тіло і давати інфоприводи для обговорення в соцмережах, і це анітрохи не бентежить юну володарку красивих форм.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" розкрила правду про "переслідування" до фіналу "Холостяка": "Почали нападати натовпом". Юля "Зайка" дала велике інтерв'ю одному виданню.

Нагадаємо, що Юля "Зайка" розсекретила проблему після фіналу "Холостяка": "В попці туговато". Юля Бельченко поділилася одвічною своєю проблемою, з якою стикається тривалий час.

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" розповіла про побачення з чоловіком, після якого вирушила тусити з подругою: "Балувати себе потрібно". Як проводить вільний час дівчина.

Також портал Знай.uа писав, "Навіть якщо і так...": Анна Богдан після фіналу "Холостяка" розповіла про свою вагітність. Обраниця "Холостяка" відповіла на головне питання.