Улюблений курорт Путіна Сочі пішов під воду слідом за Кримом.

З'явилася інформація, що жителів курортного містечка попереджають про евакуацію, так як вода, у великій кількості, заливає вулиці, дороги і будинки, забираючи з собою машини. Наприклад, стихія дісталася до першого поверху міської лікарні.

місто Сочі, скріншот з відео

Володимир Зеленський зізнався в щоденному ризику, рятуючи українців: "Ви обрали..."

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Глава держави зізнався у важкій повсякденній роботі, з якою стикаються представники Національної поліції щодня, періодично ризикуючи власними життями заради нашого народу. Володимир Олександрович привітав правоохоронців з Днем Нацполіції та 100-річчям Національної академії внутрішніх справ.

Володимир Зеленський, скріншот: Facebook
Володимир Зеленський, скріншот: Facebook

Від 60 до 133 гривень: українцям підвищать ціни на алкоголь, скільки коштуватимуть пиво, вино і коньяк.

Ціни на алкоголь в Україні зростуть у найближчому майбутньому. Відповідний законопроект вже проголосували у Верховній Раді, за нього віддали свої голоси 264 народних депутати.

Магазин. Скрін, відео YouTube
Магазин. Скрін, відео YouTube

"Щоб ворог не прийшов": молодий українець залишив діток заради Батьківщини і знайшов "другу сім'ю" на фронті.

Він каже, що пішов служити в першу чергу для того, щоб захистити свою країну від нападу окупантів, і його нічого не злякало, незважаючи на юний вік.

Військовий Сергій, фото: ООС Facebook
Військовий Сергій, фото: ООС Facebook

Наречена Розенко Олена-Христина Лебідь заговорила про подарунки від іноземців: "шліть їх в…"

Олена-Крістіна Лебідь розповіла про аферу з іноземцем і подарунком. Почала відео дівчина з досить незвичайної фрази: "Какашка я, так? Ось так ось. Ні, ну добре, какашка я тому що мені в дірект продовжують приходити повідомлення, не про те, що я какашка, а про аферу з іноземцем і подарунком".

Олена-Крiстiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крiстiна Лебідь, фото: Instagram