Шахраї зламали карту клієнта ПриватБанку. Про це стало відомо з відкликання на порталі Мінфіну.

Чоловік залишив відгук в якому розповів, що був задоволений послугами ПриватБанку, поки його карту не зламали шахраї.

Спершу чоловікові прийшло дивне повідомлення про те, що з його рахунку 1 долар був відправлений на благодійність. Після цього він написав оператору і став з'ясовувати дане питання.

В цей же час чоловік отримав ще одне повідомлення від банку про дві транзакції: перша не пройшла, а друга — зняття з картки 1920 гривень. При цьому чоловік стверджує, що ніяких смс з кодом і підтверджуючих дзвінків йому не надходило.

Після цього клієтн відразу ж заблокував карту, проте після цього шахраї не заспокоїлися і зробили ще 4 спроби зняти кошти з рахунку.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У зв'язку з подією у чоловіка з'явилися питання до Служби безпеки ПриватБанку.

Відгук клієнта Приватбанку: minfin.com.ua
Відгук клієнта Приватбанку: minfin.com.ua
відгук клієнта Приватбанку: minfin.com.ua

Оператор ПриватБанку відповів на відгук чоловіка. Він підкреслив, що подібну операцію шахраї могли зробити лише володіючи певною інформацією: номер картки, CVV-код і термін дії.

У зв'язку з цим оператор порадив чоловікові більш детально ознайомиться з правилами безпеки банку і згадати, чи мали сторонні особи доступ до його карти.

Відповідь Приватбанку: minfin.com.ua
Відповідь Приватбанку: minfin.com.ua
відповідь ПриватБанку: minfin.com.ua

Нагадаємо, що ПриватБанк дозволив оплатити онлайн-покупку без згоди клієнта: "Продовжує дивувати"

Як повідомляв портал "Знай.uа", прощай, Затока? Українець залишився без відпустки через картку Приватбанку

Також, "Знай.uа" писав, що українець з карткою "ПриватБанку" виплатив кредит і вийшов з відділення: оформили ще один без дозволу