Вулиці пішли під воду і річки вийшли з берегів: українцям показали наслідки злив.

В Україні знову лютує негода. Так, у Кропивницькій області вода в річці Гнилий Єланець піднялася більше метра, а величезна хвиля буквально змила три греблі на ставках. За кілька годин там випало 70 міліметрів опадів. Щоб стримати стихію, там створювали барикади з мішків.

Річка гнилий Єланець, фото

Погода 7 липня в Україні: нещадний антициклон атакує спекою.

Відомий синоптик Наталія Діденко повідомила в Facebook, що 7-го липня, Україна "стане місцем баталій південного циклону і східного антициклону з цікавим і химерним ім'ям Kornelieke".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

У Києві замінували мерію: зловмисник вимагає віртуальні гроші.

Про це стало відомо завдяки повідомленню заступника міського голови - секретаря Київради Володимира Бондаренка на особистій сторінці у соцмережі Facebook. За його словами прийнято рішення про часткову евакуацію співробітників і цивільних осіб.

Як додав Володимир Бондаренко, на його думку, ця ситуація швидше за все вигадана, проте життя і здоров'я людей залишається пріоритетом.

Леся Нікітюк в корсеті пікантно позувала у ларька: "Фотограф Зіна з магазину"

Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, влаштувавши незвичайну фотосесію біля кіоску з закусками на тлі київських багатоповерхівок.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Анатолій Анатоліч не змовчав після поцілунку Melovin з хлопцем на Atlas Weekend: "Вони борються"

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Анатолій Анатоліч підтримав артиста в новому відео. Телеведучий закликав були толерантними і вчитися приймати людей, адже всі ми різні. А щодо Melovin Анатолій Анатоліч підкреслив, що його музика аж ніяк не зміниться від того, зізнався він чи ні. Так само аж ніяк не змінилося і життя тих людей, які хейтять артиста.

Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich
Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich