Відомий український танцюрист, а також суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Модель XL" і "Танці з зірками" Влад Яма любить радувати шанувальників публікаціями в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Цього разу Влад розмістив фотографію зі своїм сином Леоном, обидва позують з щасливими посмішками на обличчі, біля басейну фітнес-центру.

"Як же я обожнюю моменти, коли цей хлопчик посміхається! .. 🤗 😍 🤗 ",- заявив український артист.

До слова, 21 вересня 2015 року танцюрист одружився на своїй коханій Ліліані, коли наречена вже була на останньому терміні вагітності. У січні 2016-го в родині з'явився первісток, хлопчика назвали Леоном. Влад Яма майже рік приховував, що у нього є сім'я, а фото дружини з'явилося в його Instagram і того пізніше. Про народження сина так само зважився повідомити не відразу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Раніше ми писали про те, що Влад Яма з дружиною показали, хто зверху: не посоромилися навіть камер. Артист зачарував знімком зі своєю дружиною.

Нагадаємо, що Влад Яма в ритмі останнього танго підтримав збірну України: "Дива трапляються...". Популярний український хореограф побажав молодим футболістам нових перемог

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма показав свою 40-кілограмову крихітку. Український танцюрист здивував своїх шанувальників.

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Влада Ями зворушила романтикою в розкішному Ferrari: "Як уві сні"