Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя.

Цього разу 50-річний ведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі зворушливу фотографію, на якій ніжно цілує в верхівку свою вагітну дружину Катерину Осадчу. Обидва дуже щасливі, широко посміхаються на камеру і насолоджуються один одним.

"З днем поцілунків!!Цілуйте один одного, з приводу і без приводу! Поцілунки надихають і окрилюють!!"- заявив Юрій.

"Дві ідеальні половинки одного цілого ❤️", "Прекрасна пара😍 Щастя Вам і Вашим діткам!!!! 🔥 😍 🙌 ❤ ️ ",- захоплюються користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, як Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Нагадаємо, Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу:"Купіть, не пошкодуєте". Нещодавно подружжя відпочивало в Одесі, фотографувалося біля безлічі визначних пам'яток і заходило в популярні заклади.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і вагітна Осадча втекли з знемагаючого від спеки Києва: дивне місце. Артист знову подорожує з Катею Осадчою по Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок.