Відомий український синоптик Наталка Синоптик розповіла, якою буде погода в четвер, 8 липня. Чи зміниться щось для людей.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально розповівши про кожен регіон.

На фотографії, яка прикріплена до публікації, видно, що над Північним морем розташувався циклон, а його атмосферний фронт висвітлює дощами повітря в Західній Європі, а ось в Україні навпаки, все стабілізувалося.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

8 липня антициклон остаточно витіснить Південний циклон з дощами, і протягом дня, по всій Україні буде суха погода. Можлива невелика локальна злива у Вінницькій області.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Температура повітря поступово буде розкручуватися, і протягом дня буде від 27 до 33 градусів тепла, і спека буде лише посилюватися.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

У Києві ж, у четвер, 8 липня буде також суха і сонячна погода. Жителі столиці можуть спокійно вирушати на фестиваль Atlas Weekend. Температура повітря протягом дня буде від 28 до 30 градусів тепла. У найближчі кілька днів, а також наступного тижня температура повітря лише зростатиме.

"Настає час для сміливих дизайнерських рішень і якравих ягідних масок на обличчя: капустяний лист замість капелюшків на голову, огірки під очі замість хімічних патчів, провчити галасливого сусіда страхітливою маскою з полуниці, відвідавши з візитом з приводу його вічного ремонту, насипати пелюстки троянд в півлітрову банку і поставити на роботі біля комп'ютера))" - пише Наталка Діденко.

Нагадаємо, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки

Як повідомляє портал Знай.ua В Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок.

Також Знай.ua писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах.