Погода 8 липня перетворить Україну на спекотну Африку: вмикайте кондиціонери

Україні переважатиме спекотна і суха погода, дощі і грози очікуються в східних, центральних областях і в південній частині країни. Температура повітря коливатиметься в межах від +27 до +33 градусів.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Андрій Шевченко вселив віру в збірну Італії перед фіналом Євро-2020: "Щира подяка"

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко, який продовжує залишатися одним з кращих українських футболістів в історії, подякував усім італійським фанатам, які підтримували нашу збірну під час матчу з командою Англії 3 липня.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Андрій Шевченко, instagram.com/andriyshevchenko
Андрій Шевченко, instagram.com/andriyshevchenko

Юрій Горбунов перетворився на Карлсона на даху їх з Катею Осадчою будинку: "Літній Санта"

Артист зазначив, що хорошому господареві іноді доводиться побувати і на будинку, але зовсім не тому, що хочеться оглянути свої володіння. Юрій приміряв широкі шорти і футболку-оверсайз чорного кольору, жартівливо порівнявши себе з Карлсоном.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram

Ірена Карпа розібралася, навіщо жінкам-воїнам ЗСУ підбори: "Тільки в якості зброї..."

За словами письменниці, неортопедичні каблуки такі ж некорисні, як неспортивні ліфчики. І взагалі всі ці причиндали націлені на те, щоб жінку просто обмежити.

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

Українці поскаржилися на дірки в стелі і зламані крісла в літаку: "Укрзалізниця в небі"

Як виявилося, на борту пасажирів чекали зламані крісла і дірки на стелі. Летіти в такому літаку не те що страшно, а можливо навіть небезпечно.

Квиток на літак, фото: Telegram
Квиток на літак, фото: Telegram