Катерина Кухар нікого не залишає байдужими.

Прима-балерина Національної опери на проекті» Танці з зірками " зарекомендувала себе як вимогливий і об'єктивний член журі, чим і привернула увагу шанувальників танцювального шоу. Вона не боїться висловлювати свою думку, твердо буде стояти на своєму і вимагати від учасників професіоналізму. З такою ж позицією Катерина відноситься і до своєї роботи на паркеті! Однак разом з цим вона тендітна і граціозна.

Від її колючих і влучних коментарів на шоу" Танці з зірками " часом кидає в жар навіть досвідчених артистів. Крім зйомок у програмі, Кухар встигає давати майстер-класи, концерти, інтерв'ю. А так само вона залишає час на особисте життя і відпочинок зі своїми рідними. Цього року пара ще не встигла разом відпочити влытку. Але в той же час, Катерина опублікувала в соцмережі Instagram спільне сімейне фото з попереднього відпочинку.

«#familyday Як же сильно хочеться у відпустку.…. Надихатися морським бризом, насититися сонячними променями з вітаміном D, обнулити всі свої думки і хоч ненадовго "зупинити час" і його Шалений сучасний ритм.....)) А як у вас з відпочинком цього літа? Де вже встигли побувати, що порадите і що запланували?»

На фото – вся зіркова сім'я позує в купальниках на морському тлі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, цього року пара вже відпочивала взимку. Катерина Кухар і її чоловік Олександр Стоянов після новорічно-різдвяних вирушили у відпустку. Для відпочинку подружжя вибрали Мальдіви. Пара насолоджувалася часом, проведеним на узбережжі океану, а також працювала над яскравим контентом, яким ще довго ділилися з шанувальниками.

Кухар і Стоянов офіційно зареєстрували шлюб у вересні 2019 року після 10 років спільного життя. У 2014 році артисти повінчалися в церкві. Подружжя виховує двох дітей-Тимура, сина Кухар від попередніх стосунків і спільну дочку Анастасію.

Нагадаємо, Катерина Кухар з "Танців з зірками" засвітила гланди Лесі Нікітюк: "який великий"

Також, Знай.uа писав, Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар довірила 6-річній доньці машину: "вплітали кохання"

Як раніше повідомляв Знай.uа Чоловік Катерини Кухар ошелешив раптовою новиною: "Терміново вилетіла з країни"