Український музикант, вокаліст групи "Океан Ельзи", а також, державний і політичний діяч Святослав Іванович Вакарчук любить радувати своїх шанувальників в Instagram публікаціями з особистого і творчого життя.

Цього разу 46-річний артист розмістив Insta Stories з інформацією про концерт його групи "Океан Ельзи" на відомому музичному фестивалі Atlas Weekend. Виступ відбудеться 9 липня, о 21:30 на ВДНГ.

Святослав Вакарчук, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що нещодавно під час виступу на фестивалі Atlas Weekend стався справжній фурор. Melovin, спочатку поцілувався з дівчиною, а потім з хлопцем, після чого дістав прапор ЛГБТ-спільноти. Таким чином, він здійснив свій камінг-аут і намагався показати свою сутність всьому світу.

Раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук завантажив себе роботою після розлучення з Лялею: кажуть, допомагає. Пробіг 10 кілометрів перед концертом

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук втік подалі від думок про розлучення з Лялею: решітка за спиною і палюче сонце. Вирушив на відпочинок до Одеси.

Як повідомляв Знай.uа, розлученого Святослава Вакарчука запідозрили в романі з 23-річною красунею: навіть на дивані разом. Інсайдери повідомляють, що новою любов'ю рок-музиканта стала Віталіна Мусієнко.

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук після розлучення з Лялею засумував посеред злітної смуги: "Високий політ". Артист опублікував нове фото і показав, як готується до польоту.