Нова дівчина півзахисника "Динамо Київ" Беньяміна Вербича, модель Альвіна Лаллі регулярно радує шанувальників відвертими фото в соцмережах. Нова публікація моделі на її сторінці в Instagram не стала винятком.

Альвіна Лаллі опублікувала нове фото, яке підігріло інтерес шанувальників.

На опублікованому знімку можна побачити Альвіну Лаллі, яка позує в студії сидячи на дерев'яному стільці. Модель одягнена в коротке чорне плаття, з блискавкою і поясом, а також у високі замшеві чоботи сірого кольору.

Позуючи на фотосесії дівчина розкинула ноги на стільці і спокусливо глянула в камеру, а фотограф в свою чергу зловив відмінний ракурс, який відкрив принади зірки для фанатів.

Публікація Альвіни Лаллі: Instagram
Публікація Альвіни Лаллі: Instagram
Публікація Альвіни Лаллі: Instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що про нову обраницю Беньяміна Вербича стало відомо навесні цього року. Пару помітили разом на відпочинку в ОАЕ, після чого футоліст привіз дівчину в Україну.

До цього півзахисник "Динамо Київ" зустрічався з ще однією моделлю Марі Бокел.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк оголила розкішні форми заради Вєрки Сердючки: "це розрив"

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна співачка MamaRika оголила животик перед пологами: "місія здійсненна"

Також, "Знай.uа" писав, що Наталя Могилевська показала, як "домінує" над молодим красенем: "Моя коняка"