Українським абітурієнтам дали кілька порад про те, за яким принципом вступати до вищих начальних закладів.

Існує ряд підводних каменів, про які багато абітурієнтів навіть не підозрюють. У Фейсбук-групі Вступ 2021 розповіли про найосновніші.

По-перше, навчальні плани передбачають від 50 до 70 відсотків годин самостійної роботи студентів. Тому часто на іспиті оцінюється здатність до самонавчання.

Великі університети не завжди перевершують Малі. Тут дуже часто слід звернути увагу на ту спеціальність, за якою ви хочете вчитися. У рейтингах визначається саме якість тієї чи іншої освітньої програми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Навчання у Польщі
Навчання у Польщі

Немає нічого трагічного в тому, щоб кинути навчання. Більш того, чим швидше ви це зробите, тим легше можна буде відновити собі можливість навчання за державний рахунок на іншій програмі.

Також відзначимо, що великої переваги в підготовці бакалаврів за кордоном Немає. Адже ви будете вчитися іншою мовою, що ускладнить засвоєння матеріалу.

Намагайтеся вчитися з розумними одногрупниками. Деякі наукові дослідження говорять, що безліч знань можна почерпнути саме них.

Нагадаємо, що журналістка розповіла про всі принади навчання у фінській школі: "практично нічого не роблять"

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЗНО-2021: у деяких областях школярі не зможуть потрапити на іспит

Також, "Знай.uа" писав, скорочення літніх канікул в Україні: коли і скільки діти відпрацьовуватимуть скасовані іспити та пропущені уроки