Погода 15 липня в Україні розжарить повітря до +35: бережіть голови

У четверг, 15 липня, температура повітря в Україні загостриться до +35 градусів і погода залишиться сухою і сонячною, практично без опадів. У Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях дощі лише вдень, на Закарпатті злива очікується і вдень і вночі. Максимальна температура повітря в цей день +35 градусів.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "Спасибі ,що обрав нас"

Молода мама ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності. Довгоочікувані пологи, сутички і всі труднощі, з якими зіткнулася пара, також були показані в Insta Stories.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Малюк народився 13.07.2021 року, о 09:51 ранку. Батьки повідомили, що назвали сина Лев. Дитина народилася справжнім богатирем, його вага 3.760 і зріст 56 см.

Микита Добринін з Дашею Квітковою, фото з Instagram
Микита Добринін з Дашею Квітковою, фото з Instagram

Школярка подала апеляцію після ЗНО і залишилася без десятка балів: "Якийсь..."

Учениця жінки отримала за твір всього 10 балів, і за ряд інших завдань 5 з шести. У тестах було всього 7 помилок.

Школярка знала, що у неї результат повинен бути вище, і планувалося, що на апеляції їй можуть додати ще кілька балів за твір. У найгіршому випадку могли зняти один бал, максимум. Тому, вона була налаштована рішуче, адже, знала, що правда на її боці.

ЗНО, кадр з відео
ЗНО, кадр з відео

1800 гривень добу, в сезон-на 500 дорожче: відомі ведучі розповіли про ціни та умови в Кирилівці

- У Кирилівки неоднозначна репутація, - каже блогер. - Хтось її хейтить-каже, що краще тиждень у турецькому all-inclusive, ніж два тут. А хтось по 10-15 років поспіль їздить сюди відпочивати і не збирається міняти її ні на що. Ми ж розберемося, що особливого в цьому курорті і розповімо всі моменти, які потрібно знати про Кирилівці.

Відпочинок Макса Узола і Олі Манько, фото: Новий канал
Відпочинок Макса Узола і Олі Манько, фото: Новий канал

Трибуну парламенту оточили десятки нардепів: вимагають відкликати "рашн-зміни" в мовному законі

Скандальні правки до нині існуючих норм мовного закону, які днями були ініційовані 4 парламентарями, призвели не тільки до емоційних збурень у соцмережах, а й до масової акції протесту у Верховній Раді. Проштовхнути ці зміни намагаються через абсолютно непрофільний бюджетний законопроект № 5551-2, який вже в четвер має бути винесений до сесійної зали на розгляд у другому читанні. Близько 40 нардепів оточили трибуну з вимогою відкликати запропоновані зміни прямо під час пленарного засідання

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ