Солістка популярного на всю Європу після Євробачення гурту Go_A, Катерина Павленко поділилася новими фото з шанувальниками.

Знімок можна подивитися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, в Україні стабілізувалася ситуація з коронавірусною інфекцією, а це означає, що можна давати тепер концерти, і спілкуватися з фанатами Наживо.

Поки є така можливість, гурт Go_A нею користується, і вже дав ряд концертів в різних містах України, а також за її межами. З усіх концертів вони викладають звітні знімки, і ось, Катерина Павленко один з таких вирішила використовувати для свого профілю.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На новій фотографії вона вийшла до шанувальників зі сцени, і почала їх обіймати. Видно, як дівчата щасливі нарешті не тільки побачити свого кумира, а й обійняти.

"Коли мені важко і сумно, я дивлюся на це фото і відчуваю що життя має сенс. Дякую."- підписана публікація.

Варто відзначити, що також учасники колективу вирушили на фестиваль до столиці Литви - Вільнюса, де також відіграли концерт. Фанати зустрічали їх з великим трепетом, і раді були послухати українську музику.

Але, не це найголовніше. Go_A зустрілися в місті зі своїми конкурентами по Євробаченню, і новими друзями - литовським гуртом The Roop. Їх зустріч повністю зняли на камеру.

Учасники поговорили про важливі теми, а також обмінялися символічними подарунками.

Нагадаємо, Павло Зібров заспівав разом з Go_A свій хіт до Дня Києва: помітив їх ще до популярності на " Євробаченні"

Як повідомляв Знай.ua, " на танках...": Катя Павленко з Go_A прокоментувала " тур по Росії"

Знай.ua писав, Go_A довелося рятуватися перед " Євробаченням": "Так кричали..."