Відома українська співачка Настя Каменських , яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram. Також, артистка не соромлячись демонструє аудиторії свій новий образ і підтягнуте тіло.

Як відомо, Настя прибула до Одеси, де насолоджується відпочинком без свого чоловіка Потапа. В Insta Stories вона показала, як коротає самотні вечори, в компанії келиха шампанського і устриць.

Варто нагадати, що нещодавно NK виступала на концерті в Туреччині зі своєю командою, і після тривалої виснажливої роботи, зірка вирішила відпочити на українському курорті.

Раніше ми писали про те, що Потап і Настя Каменських показали, як "затусили" з Олександром Зінченком і вагітною владою. Потап виставив яскравий знімок, зустрівши на відпочинку Олександра Зінченка та Романа Яремчука

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як Потап осоромився на відпочинку: "Льоша!". Настя Каменських поділилася кумедним роликом з чоловіком Потапом

Як повідомляв Знай.иа, Настя Каменських в міні-бікіні вразила відвертим фото на яхті: "Анастасія Волочкова відпочиває". Настя Каменських виставила пікантні знімки з яхти в Туреччині.

Також портал Знай.иа писав, що Настя Каменських потрусила сідницями в лимонному міні-сукні:"фігура шикарна". Так, артистка відправилася в довгоочікувану спільну подорож до Туреччини разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, виставивши яскраве відео з готелю.