Відома торгова марка мінеральної води "Миргородська " запропонувала відшкодувати збиток львів'янину за травму, яку він отримав через їхню продукцію.

Постраждалий львів'янин Андрій Олександрович, стверджує що пробка з-під газованої води вистрілила йому в око, в результаті чого той отримав серйозну травму і мало не позбувся зору.

людина п'є воду, фото з pxhere

Чоловік розповів, що інцидент трапився з пляшкою води "Миргородська", яку він завжди купує. Стверджує, що у нього таке було "кілька разів", проте обходилося без пригод. Як вважає львів'янин, причина вистрілювання кришки криється в тому, що виробник мінеральної води зменшив її розмір.

"Як тільки почав відкривати, пробка вистрілила прямо в око. В результаті отримав контузію правого очного яблука, пошкодження рогівки ока і крововилив", – написав потерпілий на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зараз він нічого не бачить правим оком, все пливе. Хоча лікар запевнив, що зір відновиться. Потерпілий чоловік каже, що дуже на це сподівається. У своєму повідомленні він закликав людей бути уважнішими при відкриванні мінеральної води, щоб не опинитися в подібній ситуації.

Через деякий час, підприємство відреагувало на подію і запропонувало допомогу потерпілому.

скріншот з Facebook Андрія

Раніше ми писали про те, що дівчинку закрили в палаті, що кишить сотнями "чужих": мало не зійшла з розуму.

Нагадаємо, що Українка повстала проти шкільної форми заради здоров'я онуків: "При +40 в напіввовняних штанях!".

Як повідомляв Знай.uа, армія щурів атакувала студентський гуртожиток: зжерли навіть старенькі кеди