Маша Полякова, фото з instagram
Маша Полякова, фото з instagram

16-річна донька Олі Полякової зробила висновок після "інтиму"

Знаменитість займається розвитком свого TikTok-аккаунта, в якому з'являється набагато більше відео, іноді забавних, а іноді і зачаровуючих. Зараз же вона опинилася на домашньому шезлонгу, в чорному купальнику з сонцезахисними окулярами і капелюшком. Маша Полякова просто сидить, але в якийсь момент наважується ворушити губами під слова всіма відомого російського музиканта Моргенштерна і його старої пісні.

Вакцинація, фото: Unian
Вакцинація, фото: Unian

Українцям показали, як виглядають сертифікати про повну вакцинацію

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Українцям показали, як виглядає сертифікат повної вакцинації. Так, сертифікат являє собою документ формату А4 з печатками. Видають сертифікати сімейні лікарі. Сертифікат дійсний 1 рік.

Кордон, скріншот: YouTube
Кордон, скріншот: YouTube

Українцям дозволили в'їзд до Німеччини та Данії: названо умови

Німеччина і Данія дозволили в'їзд туристам з України. Щоб відвідати ці країни, потрібно зробити вакцинацію і показати негативний тест на COVID-19. Тепер, українці зможуть їздити до Німеччини без обмежень з негативним тестом, у разі повної вакцинації. Але поїздку можна здійснювати тільки при поважних причинах.

Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа
Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа

Клієнт "Привату" заявив, що банк не дозволив йому зняти готівку з власної картки

Клієнт "ПриватБанку" заявив про Неналежне обслуговування у фінансовій установі. У чоловіка, за його словами, виникли труднощі при оплаті податку, а також зняття коштів з банківської карти. Клієнт "Приватбанку" розповів, що неприємний інцидент стався, коли він хотів сплатити податок через додаток.

Українські гривні в монетах, скріншот: YouTube
Українські гривні в монетах, скріншот: YouTube

Для людей з вадами зору і пенсіонерів: в НБУ українцям розповіли, як змінять монети 1 і 2 гривні

У Національному банку України планують змінити дизайн деяких грошових знаків. В першу чергу планується вдосконалити зовнішній вигляд монет номіналом 1 і 2 гривні. Саме на ці монети найчастіше скаржаться громадяни.