На кордоні з Росією стався напад на українських прикордонників- "Відібрали зброю…"

Невідомі особи скоїли напад на українських прикордонників на ділянці кордону, що розділяє Україну і Росію.

За даними, оприлюдненими в МВС України, напад стався в ніч на 18 липня в Сумській області.

Там на прикордонний наряд напали троє невідомих осіб, які завдали двом українським прикордонникам тілесні ушкодження та відібрали табельну зброю у бійців Держприкордонслужби.

Прикордонники, скріншот: Youtube
Прикордонники, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Холостячка" Ксенія Мішина показала, з ким відпочиває після розставання з Еллертом - "Мій захисник!"

На сторінці в Instagram відомої української актриси і героїні шоу "Холостячка" Ксенії Мішиної, яка нещодавно повідомила про розставання з переможцем проекту Олександром Еллертом, з'явився новий запис.

Цього разу зірка показала, як відпочиває разом з подругами і сином на пляжі. Судячи з кадрів, колишня подруга красеня Еллерта не сумує без нього. Навпаки, вона веселиться, розважається з сином Платоном і влаштовує «жіночі тренінги».

Скрін, Instagram Ксенія Мішина
Скрін, Instagram Ксенія Мішина

ПриватБанк вимагає незрозумілий пакет документів для "оплати частинами": "Все в нормі, але отримав відмову"

Українець поскаржився на роботу Приватбанку через те, що йому відмовили в Послуги "оплата частинами" і попросили надати на його думку пакет документів, які для цього не потрібні.
Про це українець написав на сайті Мінфіну.
Так, українець при спробі оформити "оплату частинами" отримав відмову. При цьому виявилося, що у нього ліміт став 0 грн, хоча до цього був 50000.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Вчені попереджають, що природних катаклізмів стане більше: "Екстремальні дощі будуть випадати частіше"

Метеорологи попереджають, що екстремальні погодні явища в помірних широтах будуть з'являтися все частіше через зміну клімату.

Про це повідомили в Інституті атмосферних і кліматичних наук в Цюріху.

За словами метеорологів, зміни в кліматі спровокують рекордну спеку і більш руйнівні повені вже в найближчі десятиліття.

Повінь у Німеччині, скріншот з відео
Повінь у Німеччині, скріншот з відео

Наташа Корольова захопилася садівництвом з молодим красенем: "Що може бути краще"

Наташа Корольова показала, як разом з сином проводить вихідні на дачі. При цьому вона зазначила, що цього разу вдалося провести день слухаючи хорошу музику і з корисною роботою на дачі.

"Вихідні на дачі, що може бути краще !!! Дивіться в ефірі @muztv наш вдалий чарт де ми з Архипом @grek_grex проводимо з користю час на дачі і слухаємо наймодніші треки цього літа !!!",- зауважила Королева.