Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Цього разу 45-річна знаменитість поділилася в Insta Stories коротким роликом з того, що відбувається на вулицях Києва. У кадрі можна побачити, як стихійне лихо буквально руйнує все навколо. На автомобіль "Audi", на лобове скло впало величезне дерево.

Марічка не змогла пройти повз і зняла все на камеру, щоб показати своїм шанувальникам наслідки такого нищівного явища природи.

"Дорога додому.. Першу "жертву" негоди зустріли вже на Ярославській", - написала телеведуча.

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко не соромиться відпочивати, як прості українці: "Море - скрізь". Марічка Падалко запропонувала українцям відгадати, куди ж вони вирушили в черговий раз на відпочинок. І серед варіантів відповіді лише один знаходиться на території України.

Нагадаємо, що Марічка Падалко з донькою "заблукали" на відпочинку: "Туреччина чи Одещина?". Телеведуча запропонувала вгадати, куди вона вирушила разом з сім'єю

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко в коротких шортиках дала фору моделям: "Поїхали!". На фото зірка позує зі своєю донькою Катериною.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко змусила чоловіка "пограбувати" холодильник: готує як Євген Клопотенко. Зірка телебачення написала, як приготувати вершковий десерт, який дуже любить її чоловік.