Президент Володимир Зеленський підписав указ про запровадження в Україні професійного свята - Дня тренера, яке відзначатиметься щорічно 19 липня.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook глава держави заявив про важливість підтримки професіоналізму і наполегливої праці кожного тренера, який сприяє зростанню талановитих спортсменів.

Дата 19 липня для святкування цього свята обрана, оскільки в цей день в 1996 році в Олімпійських іграх вперше взяла участь окрема команда незалежної України.

"Кожна спортивна перемога або рекорд сьогодні дуже важливі для України. Тому що всі ми українці - єдина і велика нація, у нас у всіх одна спільна батьківщина і одна спільна національна гідність"- написав Володимир.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скриншот с комментариев

Скриншот с комментариев

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський пообіцяв українцям реальну судову реформу: "Не для галочки"

Нагадаємо, Олена Зеленська зробить інтернет доступним для села: бабусь - у соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський зустрівся з Ангелою Меркель у Німеччині: доля "Північного потоку-2" і Донбасу вирішена. З'явилися подробиці спільної зустрічі українського та німецького лідера.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський терміново збирає Раду через канабіс.