Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова знову порадувала шанувальників новим контентом. Вона продемонструвала свою розтяжку.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За весь час своєї діяльності дівчина зібрала там понад 159 тисяч користувачів, які щодня чекають оновлень у стрічці.

Цього разу спортсменка показала на фото свою розтяжку, сіла на шпагат" в повітрі", що вже є приводом для гордості, а також мотивацією для фанатів.

У самому пості вона вирішила розповісти про нові види діяльності, які вона для себе відкрила. За цей час Анна Різатдінова зуміла навіть зробити вибір на користь того, що їй цікавіше найбільше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Йога - на 100% мій вид практики. Кардіо мені не в задоволення, для мене це скоріше мука. А пілатес сильно легкий вид тренування. Йога, це прям моє! Після щоденних практик, стала помічати, що я стала менш дратівлива, тому що за годину тренування, не думаю ні про що, а навпаки концентруюся на собі!"- написано під публікацією.

Крім того, під час занять опрацьовується дихання, а заряд енергії залишається на весь день.

У більшості людей з самого ранку є відчуття, що м'язи затиснуті, і хочеться потягнутися, що є сили. Ось, як раз йога і допомагає з цим впоратися.

Кілька разів було таке, що Анна вибирала сон, замість ранкової практики, а потім про це сильно шкодувала, так як відчувала слабкість.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

На окрему увагу заслуговує ще одна обов'язкова частина йоги-медитація. Сама Анна зізнається, що не вміє це робити якісно, однак, цей процес захоплює.

Нагадаємо, раніше Колишня олігарха Онищенка Різатдінова відкрила в собі здібності Ванги: "а сперечаємося?"

Як повідомляє портал Знай.uа Колишня олігарха Онищенка Різатдінова заговорила про серйозне захворювання: "на ранній стадії"