Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч передплатників.

У цей артист розмістив відео своєї передплатниці в Insta Stories. У кадрі мама качає коляску і співає колискову Віктора Павлика своїм сплячим малюкам. А також, дякує автору пісні та його дружину Катерині Репяхову за творчість. Короткий ролик вийшов дуже зворушливим і милим.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що 14 червня Віктор Павлік став батьком сина Михайла. 13 червня його дружина, Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже наступного дня вирушила народжувати в Київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлик посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня: "Прилаштувалася". У кадрі присутня вся байкерська атрибутика-шкіряна косуха, зухвала посмішка на обличчі і красуня поруч.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлік "відірвався" після народження сина: не всі чоловіки так вміють.

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "Я тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.