Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість вирушила з сім'єю в Бодрум, Туреччина, показавши, як засмагає на пляжі, широко розкинувши ноги. Інтернет-знаменитість приміряла блакитне міні-бікіні з рожевими вставками, і грайливо висунула язик, ніжачись під сонцем.

Дівчина продемонструвала зблизька свої найінтимніші місця, зазначивши, що сама собі заздрить від такого виду.

instagram.com/alena_omovych/

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

instagram.com/alena_omovych/

"Фотки з відпочинку на які ми заслужили 🤣 😈

1 або 2?🌪

P. S. Сама собі заздрю від такого виду, як на другому фото😂

А ви?"

Фолловери не пройшли повз: "Пздц я аж злякалася️️", "по моєму естетично не дуже красиво", "бідні Чоловіки😂 😂 😂", "раскаряка️", "Боже...аж пересмикнуло...ЩО ЦЕ???? 😢 ", "Трансформер", " годувальницю сфоткала!)) ", "Як ніби таргана розчавили🤦🏻♀️🤣🤣🤣🤣", "Самка богомола на полюванні😂".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн