Катерина Осадча – популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу Катерина розмістила Insta Stories зі зйомок передачі "Світське життя". У кадрі майбутня мама позує в елегантному білому образі, в білосніжному капелюсі і з шикарною прикрасою на шиї. У підписі анонсовано старт прем'єр програми "Світське життя", яку веде Катерина на телеканалі 1+1. Нові випуски обіцяють бути особливо цікавими, адже телеведуча взяла інтерв'ю у багатьох українських знаменитостей.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що у телеведучої вже пристойний термін вагітності, але вона все також займається журналістською діяльністю і веде активне соціальне життя.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше ми писали про те, як Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Нагадаємо, що вагітна Катерина Осадча показала приклад сильної жінки: робота допізна, а до пологів лічені дні

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і вагітна Осадча втекли з знемагаючого від спеки Києва: дивне місце.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок.