Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно працює і живе в Росії, любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,7 мільйонів чоловік.

Цього разу співачка станцювала в короткому велюровому комбінезоні біля басейну заміського будинку, під свою нову пісню "Allo", яку презентувала 16 липня 2021 року. У кадрі 38-річна Світлана із задоволенням демонструє своє підтягнуте тіло і довгі ноги. Артистка запустила новий челендж і закликає шанувальників знімати відео під її пісню, обіцяючи репост і подарунки

Користувачі соцмережі захопилися танцювальними вміннями Світлани, але були і ті, які почали критикувати її творчість, підписники розбилися на два табори: одні не оцінили пісню, назвавши її відстоєм, а другі ж похвалили співачку за новий хіт.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що нещодавно співачка в ефірі радіо заявила про сольний концерт в Одесі 14 серпня, через 4 роки мовчання.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак і Світлана Лобода їдуть з концертами в Україну, земляки влаштували "бойкот": "Поміняти на наших..."

Нагадаємо, Світлана Лобода в кріслі розсунула ніжки і поскаржилася: "Тіло ватне"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода сіла в човен до невідомого красеня: танцювала, розсікаючи по хвилях

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зізналася, де не соромиться робити це: "На парковці зручно"