Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан поділилася новим знімком в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже 500 тисяч осіб.

Зараз дружина успішного футболіста знаходиться в прекрасному становищі, в очікуванні малюка. Вона не соромиться показувати фото з криглим животиком і публікувати пости на цю тему.

Цього разу Влада розмістила фото в ніжному образі в Instagram. Дівчина позує в рожевій сукні, обтягуючим її фігуру і на високих шпильках.

Користувачі соцмережі захопилися її красивим вбранням і вже будують здогади, хто ж народиться в зірковій родині.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

скріншот з Instagram

скріншот з Instagram

Раніше ми писали про те, що вагітна Влада "воскресила" Олександра Зінченка після поразки на Євро-2020: "Ось-ось вже". Молоде подружжя відправилося у відпустку після матчу.

Нагадаємо, що дружина Олександра Зінченко зізналася, звідки пішло прізвисько "Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався. Журналістка розкрила секрет свого псевдоніма

Як повідомляв Знай.uа, Александр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "З якого я Козятина?". Олександр Зінченко на камеру заявляє, що його дружина родом з Козятина, а вона намагається йому пояснити, що насправді - з Вінниці.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна Влада перетворилася на ніжного лебедя перед пологами: "Коли друга дитина?"