Стало відомо про те, що відома титулована шаблістка Ольга Хардан вилетіла з Олімпійських ігор-2020 в першому ж раунді. Лідер світового рейтингу цього разу залишиться без медалі.

Новий пост на цю тему вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де розповіла про все, що вона відчуває зараз.

Чемпіонка Пекіна - 2008 і шестиразова чемпіонка світу вже після першого поєдинку на Олімпіаді-2020 покинула змагання. Поступилася вона представниці Китаю Хенгуй Ян з рахунком 12: 15.

На початку українська спортсменка вела з рахунком 6: 2, але, потім, все змінилося. Китаянці вдалося можна відповісти чотири рази поспіль уколами. Крайній змусив українську спортсменку розпрощатися з надіями на медаль у Токіо.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Практично відразу після змагання з'явився пост на сторінці Ольги Харлан в соціальній мережі Instagram, де вона розповіла, що ж відчуває.

"Чи розчарувала саму себе? Так. Чи відчуваю я себе слабкою? Так. Чи винен у цьому хтось крім мене? Ні. Ми самі господарі своєї долі і життя. Сьогодні я не змогла впоратися саме з емоціями... іноді емоції керують нами. Сьогодні так було і зі мною... " - йдеться в повідомленні.

Протягом останнього часу вона постійно чула про медалі. Про те, що вона зобов'язана привезти її з Токіо, і належні питання.

Спортсменка зізнається, що мабуть, півтора роки без практики через карантин на неї вплинули.

"Для того, щоб відчувати себе впевненою, мені потрібно вигравати, відчувати змагання, адреналін. Цього мені дуже сильно не вистачає. Те, що було сьогодні важко назвати фехтуванням. Таке буває. Дуже шкода, що сьогодні саме цей день " - продовжує Ольга.

Зараз дівчині потрібен відпочинок від шаблі, відпочинок моральний, відпочинок від очікування Олімпіади.

Варто відзначити, що чемпіонка ніколи не була настільки відвертою в соціальних мережах, просто, вже заздалегідь передбачила всі питання, і сподівається, що після цього їх буде менше.

Нагадаємо, раніше Тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020

Як повідомляє портал Знай.uа Подруга Лесі Нікітюк Еліна Світоліна показала, як готується до перемоги: "Олімпійський медовий місяць"

Також Знай.ua писав, що Найспокусливіші образи чемпіонки Дар'ї Білодід-Україна з першою медаллю на Олімпіаді в Токіо