Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram пара часто розміщує спільні фото і відео, розповідаючи подробиці любовних відносин.

Цього разу Михайло поділився зворушливою фотографією з Ганною. У кадрі молода пара стоять на причалі і міцно обіймаються, зливаючись в поцілунку, а на тлі відкривається шикарний вид на озеро. У підписі до публікації чоловік зізнався в тому, що дуже сумує за своєю коханою, адже зараз вони знаходяться в розлуці, через від'їзд "Холостяка" в сонячну Одесу для зйомок нового тревел шоу.

"Дивуюся самому собі. Я почав сумувати. Дуже цікаве почуття 😅 навіть прикольно якось... не думав, що у мене це буде так сильно. Тому, хто це не відчував, раджу 😂", - написав Михайло.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що відразу три "Холостяка" з різних сезонів вирішили підкорювати нові маршрути України, знімаючи тревел шоу. Сам Михайло з 11-го, Микита Добринін з 8-го сезону і Дмитро Черкасов з 7-го. У Києві "Холостяків" чекають їхні кохані. Микиту Добриніна дружина Даша Квіткова з їх новонародженим сином Левом, а Михайла Заливако Анна Богдан, з якою вони разом живуть у столиці.

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям.

Нагадаємо, що Анна Богдан повисла на шиї у "Холостяка" Заливако: нікого не соромляться

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако "втік" від Анни Богдан до Одеси: "Немає сил вже приховувати"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако приголомшив зізнанням поруч з Микитою Добриніним: "У мене як у кота"