Львів'яни зафіксували унікальну, але дуже небезпечну систему кондиціонування повітря в автобусі.

Жителі України часто скаржаться на умови і "самопочуття" громадського транспорту. Плачевний стан сидячих місць і самого салону, система кондиціонування, хамська поведінка водіїв: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу львів'яни зняли на камеру "екстремальну" їзду водія автобуса: відкриті навстіж двері транспорту і велика швидкість. У салоні є стоячі пасажири, але ніхто до водія не звертається, претензій на відео ніхто не висловлює. Мабуть, люди настільки втомилися від спеки і непрацюючих кондиціонерів в автобусах і маршрутках, що ця "система" здається їм даром Божим.

"Тобі жарко? Більше нічого не говори. Так-то спасибі, звичайно, але можна як би трошки і випасти...",- написали в Telegram-каналі "Чорний список"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Користувачі соцмережі активно обговорили дану подію, підтримали небезпечні методи боротьби зі спекою водія, і все також обурилися з приводу відсутності нормальних кондиціонерів в транспорті.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцям показали, як "брешуть" прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана: "Жити буде"

Нагадаємо, що українців прокатали в гнилій маршрутці з дірявою підлогою: пішки - за щастя

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя".

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"