Колишня прессекретар Володимира Зеленського Юлія Мендель, яка ще за часів своєї каденції дуже любила хизуватися постійними подорожами по всьому світу, в яких вона супроводжувала главу держави буквально по п'ятах, знову взялася за обожнювану справу.

Цього разу Юлія побувала в одній з фотостудій, де позувала в яскравих образах для нових знімків.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

"Ух! Вчора було дуже круто! Коли не просто фотосесія, а величезний заряд енергії! @Divergent_agency придумали @shabash_experience-фотосесію самопізнання. @Valerik_eduardovna-засновниця емоцій та власниця квітів. Твого вогню вистачить, щоб злітати to the moon and back. Дякую, дівчата!!! Всім, хто хоче розкритися і приміряти нові, часом найсміливіші образи, - в Дивиргент. Ну, а я чекаю фото", - пише Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Юлія Мендель, instagram.com/iuliia_mendel
Юлія Мендель, instagram.com/iuliia_mendel

Також важливо зазначити, що Юлія Мендель опублікувала так званий "бекстейдж" зі зйомок і навіть не поскупилася на легку рекламу студії, радячи її друзям. Тепер Юлія чекає на нові знімки. Будемо стежити за тим, як вони з'являтимуться в мережі і обов'язково покажемо їх нашим читачам.

Раніше повідомляли, колишня прессекретар Зеленського Юлія Мендель "ощасливила" рупор Путіна Дмитра Пєскова.

Як повідомляв Знай.uа, експомічниця Володимира Зеленського Юлія Мендель поскаржилася на закиди через вагу і чутки про "вагітність".

Знай.uа писав, Юлія Мендель описала шлях Володимира Зеленського від Кварталу 95 до крісла президента: "Ще на початку 90-х...".