Обраниця харківського бізнесмена і головного героя 11-го сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайла Заливако, Анна Богдан (Сторожук), порадувала своїх шанувальників новою публікацією в сторіс в соцмережі Instagram.

Як відомо, пара вирушила в спільну подорож. Молоді люди показують цікаві місця і людей, з якими їх звела дорога.

На цей раз Анна вирішила спробувати себе в якості пілота і навіть сама загнала літак в ангар. Перед цим вона познайомилася з льотчиком, який став її вчителем.

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«А як проходить ваш початок дня?» ,- підписала вона кадри, на яких вручну штовхає літальний апарат. Тендітній дівчині таке завдання, здається, не під силу - але у неї все виходить.

"Мишко каже, що я природжений Паркувальник. Довірили б мені запаркувати свій транспорт?",- запитує вона в сторіс.

"Давай, це тобі не сніданок готувати. Відразу зрозуміло, хто мужик, бачиш? Анька, ну будеш паркувальником, де-небудь в Монако!", - жартує за кадром Заливако.

Судячи з останніх кадрів сторіс, Анна все-таки змогла підняти літак в повітря, і її навчання льотній справі пройшло успішно.

Раніше ми писали про те, що розлючена Ганна Богдан розкрила всю правду про Юлю "зайчика": "відчуваю себе обдуреною"

Нагадаємо, що Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред людного пляжу: не треба соромитися

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан з келихом оголосила війну робочим будням: з "шампусиком" веселіше.