Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту, періодично описуючи аудиторії ту чи іншу операцію в подробицях і демонструючи результат.

Дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість відпочивала в сім'єю в Бодрумі, Туреччина, виставляючи безліч фото в бікіні. Так, на черговій серії Альона позувала в купальнику блакитного кольору з рожевими вставками, лежачи на пляжі і насолоджуючись спекотним сонечком.

Модель продемонструвала сідниці і запропонувала шанувальникам вибрати кращі її кадри.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ось в такому ракурсі попа відмінно виглядає, але з боку, іноді дуже дивно..", "Ти планку тримаєш, Альон?) 😂 ", "Класне фото там де груди, навіть волоски видно, це так прикольно😍", "переглянула старі фотки Алони, ще до пластики і залишилася в шоці.. за що люди так з собою? Красива дівчинка була, навіщо потрібно було все це робити.".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн