Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту" Танці з зірками " Катерина Кухар вирішила поговорити на тему харчування - головна тема для кожної людини.

Про це вона написала у своєму новому пості, який опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно у неї там з'являються нові фотографії і ролики, а стежить за її діями вже більше 324 тисяч користувачів.

Зараз вона знову знаходиться на Мальдівах, і вирішила порадувати своїх шанувальників не тільки фотографіями з красивими видами, але, і корисною інформацією.

"Не політика, не гроші, не Краса, або що там ще хвилює народ, навіть ковід не впливають на наше життя більше ніж харчування" - почала свою розповідь дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Їмо ми, як зазначила Катерина Кухар, з перших хвилин свого життя, тому сміливо можна сказати, що харчування - основа і базова умова якісного життя.

"Вчора було популярно їсти, наприклад, вівсянку, сьогодні кіноа або взагалі-голодувати, а завтра у всіх на слуху якісь небачені екзотичні ягоди, без яких, як виявляється, немає жодного шансу зберегти здоров'я. Всілякі новомодні Суперфуди захоплюють нашу свідомість і ми починаємо вірити в їх чудодійну силу. Про страшну силу ЗСЖ взагалі краще не згадувати зовсім " -продовжує прима-балерина.

Однак, для Катерини Кухар, як вона зазначила у своєму пості - є просту їжу, яка буде властива вашому регіону. Вона повинна бути не тільки свіжою і якісною, але і приготовленої з любов'ю

У подорожах також потрібно дотримуватися цієї стратегії, так як це дає можливість спробувати нові страви, а також ви отримаєте нові враження про країну, в якій перебуваєте.

Нагадаємо, раніше Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар довірила 6-річній доньці машину

Як повідомляє портал Знай.uа Катерина Кухар з "Танців з зірками" застигла в обіймах бородатого маестро

Також Знай.uа писав, що Катерина Кухар "попрощалася" з балетом заради кіно, українці в захваті